Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВВ момента се оказва, че лицето Делян Пеевски

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВВ момента се оказва, че лицето Делян Пеевски
Коментари Харесай

Пеевски не може да си купи дори билет за трамвай, категорична е Вера Ахундова

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

" В момента се оказва, че лицето Делян Пеевски не има никаква благосъстоятелност в България, никаква компания ". Това съобщи в ефира на " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " доктор Вера Ахундова от съдружие " Ние, жителите ", което е изпратило сигнали, които, по думите й, са довели до глобите от Държавния апартамент на Съединени американски щати към родни предприемачи.

" В момента се оказва, че лицето Делян Пеевски не има никаква благосъстоятелност в България, никаква компания. Тази тъжба " Магнитски " нямаше да има никакви последици, в случай че не беше правилно всичко, което сме описали. Доколкото разбирам съвсем нищо не е останало тук, даже самите здания са продадени. Освен постройката на " Юрий Гагарин " и Благоевград БТ, може би са кухи структури. Доколкото знам, в София на мястото на постройката към този момент се строи някакъв комплекс. Ако е правилно това, което ни обясниха нашите сътрудници юристи в Щатите, че има няколко страни, които признават и ползват непосредствено " Магнитски ", измежду които Канада, Саудитска Арабия и Дубай, Естония, Латвия, Англия с някои промени, в Европейски Съюз още се питат дали да има закон " Магнитски " или не. Ако това е правилно лицето Пеевски не би трябвало да може да си заплаща даже и билетчето за трамвай или метро. За лица като Пеевски и Божков това, което се откри публично, би трябвало да е запорирано отвън България. За България не знам, тук имаме един чудноват и значителен проблем - тези хора са работили с съвсем всички банки. Тези средства в техни сметки и компании ще бъдат запорирани. " Магнитски " има и друга система за следене. Ако да вземем за пример трансферират компанията на трето лице, има по какъв начин да проследят, посредством телефонни връзки, посредством следствие на предишното, някогашни и минали финансови интервенции от преди време. Може да се ревизира дали тези хора попадат при обвързваните лица ", сподели тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР